Facebook
Partides obertes
No hi ha registres Veure més

Escola de tennis

L’objectiu de la nostra escola és el de donar la formació necessària per a que els nostres alumnes puguin exercir i gaudir la pràctica del tennis. Fem cursos a partir de 5 anys i de diferents nivells.

Iniciació

Orientat a saber agafar la raqueta, a tenir una bona col·locació del cos a l’hora de colpejar la pilota, moviments de colpeig de la pilota i a coordinar el colpeig de la pilota mentre es corre. Aquest nivell està orientat per a nens de 5 a 8 anys.

Perfeccionament

En aquest nivell la funció bàsica que realitzem és la de rectificació i paliment de l’estil de joc, adaptant-li-ho a cada persona. Orientat per a nois de 9 a 18 anys.

Competició

En aquest nivell fem entrenaments dedicats a situacions de joc d’alta competició. Orientat per a majors de 16 anys.

Classes per adults

Realitzem aquestes classes de tot tipus de nivell, ja sigui per a gent que comença en el món del tennis o per perfeccionar l’estil de joc. Classes en grup o individuals.

Aquest any, amb previsió de continuar els anys vinents, l’escola d’Hostalric ha contractat els nostres serveis per a classes de tennis extraescolar, a la pista de l’escola.

Realitzem entrenaments específics per a disputar la lliga de la costa en les diferents categories infantils, aleví i sènior.

VEURE TARIFES