MENÚ PRINCIPAL
Notícies

06/04/2017

Per setmana Santa un munt d´acitivitats en el nostre Stage . Els nostres nens i nenes podran gaudir de moltes activitats relacionades amb l´esport com : Classe de tenis , classe de pàdel, Ping pong , fútbol , Bàsquet , ball dirigit i moltes més activitats dirigides per monitors especialitzats .

Seran 4 dias de dilluns a dijous on ens ho pasarem molt bé . L´horari serà de 9h a 13h i disposarem de servei d´acollida de 8,30h a 9h. i de 13h a 14h . En cas de voler quedar-se a dinar disposariem de servei de bar restaurant i monitoratge .

El material a dur per els nens i nenes seria de ; roba esportiva , gorra , bambes , esmorzar i agua . Si tenen raqueta de tenis i de pàdel perfecte sinò se´ls i deixaria .
 

Per qualsevol dubte ens podeu trucar al telèfon d´informaciò 647723001 .

 

30/01/2017

Oferim els nostes jugadors una pista per jugar 2 persones a pàdel gaudint de l'esport en el seu màxim exponent.

A més a més amb aquestes avantages;

  • No fa falta ser 4, si sou 2 del mateix nivell genial. En hores complicades per trobar 4 jugadors és una molt bona opciò.
  • Per iniciar-se és una pista que va genial.
  • A nivell cardiovascular fas un treball molt més gran.
  • Dinàmica de joc molt i molt divertit.
  • Màxim al-licient a l'hora de jugar individualment.
  • Adquireixes molt de control de pilota.
  • Reptes entre companys.

Gaudeix del pàdel Individual.

30/01/2017

El professorat del vila village està amb moltes ganes d´impartir classes tant de tenis com de pàdel , en les classes ens basarem en tres temas principals ; aprenantatge ,diversió i cardio/coordinació . Amb uns preus espectaculars no seran cap impediment que poguis gaudir de una bona classe .

Posa´t en contacte amb la direcció del club per informar-te i consensuar les classes tant si son particulars o en grup.

«  1 2  »