Stage 2017
21/06/2017

Últims dies per fer la teva inscripció al Stage del Vila , concretament començem el dia 26 de juny i acabrem el 8 de setembre .

L´Stage del vila està enfocat a mainada entre 4 anys i 16 anys on la diversió està assegurada . Fem grups per edats i nivells i busquem que tots estiguin a gust amb el seu grup .

El millor lloc , amb una inmensa piscina i una piscina petita per els més menuts , disposem de pistas de pàdel i de tenis , una pista multiesport , una pineda amb molt bona sombra , parc infantil , taules de ping pong , futbolín , vestuaris , bar restaurant , zona de terrassa , etc ..

L´horari el de sempre de 9h a 13h. a més a més servei d´acollida de 8,30h a 9h. i de 13h. a 14h. Disposem també de servei de menjador amb l´acompanyament dels monitors .

Les activitats que portem a terme durant el nostre Stage consisteixen en l´esport com el tenis , el pàdel , el Dance Dirigit , natació , perfeccionament a la natació , jocs aquàtics , guerres d´aigua , manualitats , pinturas i molt més . Remarcar que totes les activitats estan dirigides per monitors qualificats .

El preu per setmana és de 40€ i si és fa un total de 5 setmanes surt per 160€ .

Et convidem a que els teus fills visquin un estiu inoblidable ,
 

Cordialment

 

« Volver