Torneig Flashpàdel 2017
15/05/2017

Us presentem el pròxim Campionat de pàdel que és farà en el vila el primer cap de setmana de juny  , concretament TORNEIG FLASHPÀDEL 2017 .

Jugadors i Jugadoras de totes aquestes localitats és donaran cita en aques torneig ; Hostalric , Sant Celoni , Arbúcies , LLinars del Vallés , Vidreres , LLagostera , Sant Hilari , Sant Feliu de Buixalleu , Riells , Fogars de la Selva , Viladrau , Massanes , Vic , Granollers , Cardedeur ,Sta Maria de Palautordera , Sant Esteve de Palautordera , Sils , Santa Coloma de Farners , Riudellots , Girona , Tordera , Malgrat , Blanes i provablament alguna localitat que ara mateix no atinem a mencionar .

El campionat comptarà amb 3 modalitats ; Masculí , Femení , Mixte i cada modalitat comptarà en 3 categories ; or , plata , bronze .
El format de la competició serà de fase de lligueta i eliminatòries . Entre el divendres i dissabte és farà la fase de la lligueta i llavors el diumenge eliminatòries . Fem menciò especial que el fet d´apuntar-te no et condciona tot el cap de setmana ja que la fase de la lligueta és farà en una franja horària de 3 hores amb tots els partits bastant seguits . 

La gent de flaspàdel està a la vostra disposició per coordinar horaris , dubtes i qualsevol pregunta que els hi hagueu de fer .

Aprofitem per informau-se que aquest cap de setmana de torneig coincidirà amb l´obertura de la piscina , tots els jugadors i acompanyants de jugadors tindran accés gratuit a la pisciina .

Cordialment direcció Vila Village

« Volver