Notícies

15/05/2017

Us presentem el pròxim Campionat de pàdel que és farà en el vila el primer cap de setmana de juny  , concretament TORNEIG FLASHPÀDEL 2017 .

Jugadors i Jugadoras de totes aquestes localitats és donaran cita en aques torneig ; Hostalric , Sant Celoni , Arbúcies , LLinars del Vallés , Vidreres , LLagostera , Sant Hilari , Sant Feliu de Buixalleu , Riells , Fogars de la Selva , Viladrau , Massanes , Vic , Granollers , Cardedeur ,Sta Maria de Palautordera , Sant Esteve de Palautordera , Sils , Santa Coloma de Farners , Riudellots , Girona , Tordera , Malgrat , Blanes i provablament alguna localitat que ara mateix no atinem a mencionar .

El campionat comptarà amb 3 modalitats ; Masculí , Femení , Mixte i cada modalitat comptarà en 3 categories ; or , plata , bronze .
El format de la competició serà de fase de lligueta i eliminatòries . Entre el divendres i dissabte és farà la fase de la lligueta i llavors el diumenge eliminatòries . Fem menciò especial que el fet d´apuntar-te no et condciona tot el cap de setmana ja que la fase de la lligueta és farà en una franja horària de 3 hores amb tots els partits bastant seguits . 

La gent de flaspàdel està a la vostra disposició per coordinar horaris , dubtes i qualsevol pregunta que els hi hagueu de fer .

Aprofitem per informau-se que aquest cap de setmana de torneig coincidirà amb l´obertura de la piscina , tots els jugadors i acompanyants de jugadors tindran accés gratuit a la pisciina .

Cordialment direcció Vila Village

09/04/2017

Que fas el cap de setmana que ve ? És semana santa . Nosaltres et volem oferir la possiblitat de que t´inscriguis en el primer Express que fém en el Vila  .

En l´inscripciò regularem el nivell de les parellas . En la totalitat del campionat els partits sempre seran a 2 sets+supertiebreak .

Dissabte Masculí Bplus i Bbaix . el matí i fins les 18h farem la fase de la lligueta . A partir de les 18h. eliminatòries .

Diumenge farem el femení B , femení C , mixte B i mixte C .

Socis 10€ i 12€ no socis .

Campions i finalistes trofejos .

Vine ens ho pasarem bé i et cuidarem .

06/04/2017

RESULTATS ;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RNJoVfM8rnio1Begr8uYPa-FefL5rnSlWQxMYHyP9rQ/edit?usp=sharing

30/01/2017

El professorat del vila village està amb moltes ganes d´impartir classes tant de tenis com de pàdel , en les classes ens basarem en tres temas principals ; aprenantatge ,diversió i cardio/coordinació . Amb uns preus espectaculars no seran cap impediment que poguis gaudir de una bona classe .

Posa´t en contacte amb la direcció del club per informar-te i consensuar les classes tant si son particulars o en grup.

30/01/2017

Oferim els nostes jugadors una pista per jugar 2 persones a pàdel gaudint de l'esport en el seu màxim exponent.

A més a més amb aquestes avantages;

  • No fa falta ser 4, si sou 2 del mateix nivell genial. En hores complicades per trobar 4 jugadors és una molt bona opciò.
  • Per iniciar-se és una pista que va genial.
  • A nivell cardiovascular fas un treball molt més gran.
  • Dinàmica de joc molt i molt divertit.
  • Màxim al-licient a l'hora de jugar individualment.
  • Adquireixes molt de control de pilota.
  • Reptes entre companys.

Gaudeix del pàdel Individual.

«  1 2 3  »